Stamboom Van Geel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 3.996:

Elisabeth Cornelis Lambr. CLAESSEN is geboren op 15 mei 1611 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adriana Pieters OOMEN is geboren op 5 november 1611 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Joanna DIRVEN is geboren op 26 november 1612 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Anna LAMBRECHTS is geboren op 4 februari 1614 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Barbara Adriaan Kerstiaen DIRVEN is geboren op 13 juni 1615 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus ARNOLDI en Cornelia Nuty Thoma BERTELS zijn getrouwd op 26 november 1615 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Margaretha Simon BRUIJNS is geboren op 16 februari 1616 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jan Adriaensz. Lambrechts van BEECK en Jacoba Hendrik Peter SIBS zijn getrouwd op 14 juli 1616 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Arnoldus ARNOLDI is geboren op 18 december 1616 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Matthia Joannis BERNARDI is geboren op 5 maart 1617 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.