Stamboom Van Geel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 118:

Godefridus van de VEN is overleden op 28 januari 1797 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Eliza VORMERS is geboren op 29 januari 1798 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elisabeth van HEEL is geboren op 17 april 1799 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes CAMERON en Magdalena van den HEUVEL zijn getrouwd op 5 augustus 1799 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrina VERSTEEG is overleden op 24 september 1800 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth van HUIZEN is geboren op 5 maart 1802 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aartje van OPIJNEN is overleden op 10 april 1813 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aartje van OPIJNEN is overleden op 10 april 1813 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aartje van OPIJNEN is geboren op 11 april 1813 te Kerkwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Kerkwijk » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Henrici van WORDRAGEN is overleden op 1 mei 1815 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.