Stamboom Stolk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 117:

Antonia Johanna Greeve is geboren op 16 september 1842 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jacobus van Soomeren en Hendika Liebrecht zijn getrouwd op 3 september 1847 in Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Beurden is geboren op 5 april 1849 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan den Adel is overleden op 14 juni 1849 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendricus Franciscus van Heusden en Petronella van Waardenburg zijn getrouwd op 9 mei 1851 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Masselina van Heukelum is geboren op 18 januari 1856 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Smulders is geboren op 31 oktober 1858 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Leendert van der Grijp en Jacoba Adriana van der Moore zijn getrouwd op 24 april 1862 in Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Neeltje Willemina Barnings is geboren op 4 mei 1862 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gijsbert van Eeuwijk en Helena van der Linden zijn getrouwd op 4 juli 1862 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.