Stamboom Roos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 246:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Engel Muilwijk (1870-1967) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Engel Muilwijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Engel Muilwijk (1870-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Engel Muilwijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem de Vries (1871-1937) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Bakker (1871-1939) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Bakker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Verkerk (1871-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Verkerk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Verkerk (1871-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Verkerk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus van Bruggen (1871-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus van Bruggen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Baas (1872-1951) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Baas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Baas (1872-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Baas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus Baas (1873-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus Baas.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.