Stamboom Roos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 101:

Peter Cornelis de Geus is geboren op 29 mei 1819 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob van Dalen en Hillegonda Soers zijn getrouwd op 18 juli 1823 in Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes de Bijl is geboren op 12 juli 1826 te Maasdriel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Maasdriel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Areke Groenenveld is geboren op 20 november 1829 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Floris Grandia en Elisabeth Bras zijn getrouwd op 3 december 1830 in Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Walraven Tamson is geboren op 4 november 1831 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joost Eeuwijk is geboren op 30 juli 1832 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maaike van Dalen is geboren op 25 januari 1833 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Bok is geboren op 15 februari 1835 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Eeuwijk is geboren op 25 februari 1835 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.