Stamboom familie Janssen, van Berkel, Kuijpers, Tegelaers en Mijnsbergen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.757:

Willem van den Broek is overleden op 27 juli 1814 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Sanders is geboren op 3 januari 1815 te Riethoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Riethoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Huijbertus Kuijpers is geboren op 22 februari 1815 te Riethoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Riethoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Huijbertus (Hubertus) Kuijpers is geboren op 22 februari 1815 te Riethoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Riethoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelia Smolders is geboren op 2 maart 1815 te Hooge en Lage Mierde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Mierde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Cuijpers is geboren op 17 maart 1815 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joannes Boons is overleden op 1 mei 1815 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria van den Broek is geboren op 27 augustus 1815 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joannes Kuijpers en Helena van der Heijden zijn getrouwd op 30 augustus 1815 in Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Merkx is geboren op 23 oktober 1815 te Hooge en Lage Mierde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Mierde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.