Stamboom familie Dreves » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 148:

Harmke LAAN, VAN DER is geboren op 26 december 1852 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje BORG, TER is geboren op 6 april 1854 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan LAAN, VAN DER is geboren op 13 juni 1855 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pietertje LAAN, VAN DER is geboren op 13 november 1857 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes LAAN, VAN DER is overleden op 16 augustus 1859 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pietertje LAAN, VAN DER is overleden op 7 maart 1861 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter TELKAMP is geboren op 16 juli 1861 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pietertje LAAN, VAN DER is overleden op 9 juli 1863 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje STELLING is geboren op 18 april 1864 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Harms REIT en Meentje LUTJEBOER zijn getrouwd op 8 februari 1871 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.