Stamboom Familie Andre de Vos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.230:

Grietije Meerten Jelis is geboren op 14 augustus 1613 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jan Meerten en Lijsbet Jasper zijn getrouwd op 19 maart 1617 in Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Barbara Peeters van den Bergh is geboren op 11 februari 1619 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Meerten Jan Meerten is geboren op 26 april 1620 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jan Marten en Dircken Harmans zijn getrouwd op 9 maart 1621 in Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Barbara Peeters Delien van den Bergh is geboren op 27 februari 1622 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Merten Jan Merten is geboren op 7 maart 1622 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Merten Adriaen en Maeijke Cornelis zijn getrouwd op 9 maart 1625 in Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Anna Peeters van den Bergh is geboren op 5 augustus 1626 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Maerten Merten en Tijsken Gleins zijn getrouwd op 22 maart 1627 in Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.