Stamboom Fam. de Jong » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 136:

Klaas van Middelkoop en Francina van Delft zijn getrouwd op 26 november 1857 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Cornelia van Middelkoop is geboren op 4 februari 1858 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Johannis van Middelkoop is geboren op 27 december 1859 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Cornelia (Kornelia) Groenendijk is overleden op 2 oktober 1860 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie van Middelkoop en Maria Kuil zijn getrouwd op 22 augustus 1861 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Pieter Hagoord is geboren op 5 mei 1862 te Nieuwland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuwland » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Gerrit van Middelkoop is geboren op 11 december 1862 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Adriaan van Middelkoop en Stijntje Klijn zijn getrouwd op 27 februari 1863 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Middelkoop is geboren op 8 mei 1863 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Gerrit van Middelkoop is geboren op 19 mei 1863 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.