Stamboom Fam. de Jong » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 38 van 38:

Maria Wilhelmina Vugts is overleden op 8 januari 1849 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jo(h)annes Vugts is overleden op 7 december 1856 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Vugts is geboren op 25 augustus 1862 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Vugts is overleden op 28 september 1863 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Maria Vugts is geboren op 22 maart 1867 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Markx (Merckx) is overleden op 1 juli 1870 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hermina Gerarda van der Zalm is geboren op 3 november 1880 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leendert van der Mije en Hermina Gerarda van der Zalm zijn getrouwd op 25 september 1902 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.