Stamboom Evertman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 246.591 - 246.598 van 246.598:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Hendrikus Dankbaar (overleden in 1968), een kind van Willem Frederik Dankbaar en Grietje Eijkenduijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over David Trieller (overleden in 1969), een kind van Andries Trieller en Anna Louwerse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Rijstenbil (overleden in 1969), een kind van Jacob Leendert Rijstenbil en Adriaantje Faasse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Donker (overleden in 1969), een kind van Cornelis Donker en Hendrika Schewe, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Koen Frederik Everink (1974-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Koen Frederik Everink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Jong (????-1917) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Jong.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Jong (????-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Jong.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Renzen (????-1988) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Renzen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.