Stamboom Engel-Van Mierlo » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.904:

Joannes Renders en Cathelijn Abrahams Proost zijn getrouwd op 18 juni 1679 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Adrianus Lauwerens van Nassau is geboren op 15 maart 1680 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Petrus Renders is geboren op 27 juli 1680 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Cathelijn Abrahams Proost is overleden op 12 augustus 1680 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Joannes Domen is geboren op 3 oktober 1680 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Catharina van Mol is geboren op 30 september 1681 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Petrus Renders is geboren op 7 april 1682 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Joanna Domen is geboren op 19 februari 1683 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Gerardus van Mol is geboren op 9 december 1683 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Anna Maria Renders is geboren op 9 maart 1684 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.