Stamboom Engel-Van Mierlo » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.602:

Martinus Verhoeven is geboren op 10 juni 1813 te Stiphout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stiphout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anne Marie Jansen is geboren op 23 juli 1813 te Westerhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Westerhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerard Lourent van Winkel is geboren op 9 augustus 1813 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Helena Wouters is geboren op 15 oktober 1813 te Hoogeloon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoogeloon » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus van de Kerkhof en Maria Joannis Nol Aerts zijn getrouwd op 25 november 1813 in Aarle-Rixtel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aarle-Rixtel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Hendrika Philippart is geboren op 6 januari 1814 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonie Francis Zeegers is geboren op 15 januari 1814 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joannes van den Broek is overleden op 29 januari 1814 te Lieshout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Lieshout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerardus (Gerard) van de Moosdyk is overleden op 2 maart 1814 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina van Leentsel is overleden op 1 april 1814 te Mierlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Mierlo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.