Stamboom Engel-Van Mierlo » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 1.255:

Petrus J. Vrints (Vrients) is geboren op 1 november 1621 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Thomas Nuytaz Domen Nuijtsz Nuijten en Huberta Antonissen zijn getrouwd op 27 november 1621 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Michielszoon Wiercx is geboren op 31 maart 1646 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jenneken Engel is geboren op 20 juni 1655 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Thomas Nuytaz Domen Nuijtsz Nuijten is overleden op 10 november 1665 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Elisabetha Willemsen is overleden op 5 oktober 1667 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Michiel Franssen Wiercx is overleden op 12 december 1667 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Nicolaes van DIJCK is geboren op 2 maart 1673 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Henricus Engel en Hendrina Mathea Stevens zijn getrouwd op 21 april 1683 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Dympna van DIJCK is geboren op 21 april 1684 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.