Stamboom Elize Helena Koppeschaar » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 22:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachelotte Clarisse Vorst (geboren in 1855), een kind van Aron Jacob Vorst en Antje Mozes Sanders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardine Josephine Vorst (overleden in 1883), een kind van Izak Alexander Vorst en Julia Constantia Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria Hubertina Valk (geboren in 1885), een kind van Hendrikus Hubertus Valk en Anna Gertruda Hubertina Beckers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ruchelotte Clarisse Vorst (overleden in 1901), een kind van Aron Jacob Vorst en Antje Mozes Sanders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonetta Catharina Maria Cobelens (geboren in 1904), een kind van Nicolaas Cobelens en Antonetta Maria van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Hubertus Valk (geboren in 1904), een kind van Hubertus Henricus Valk en Sophia Hubertina Jeurissen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren dochter Cobelens (overleden in 1906), een kind van Nicolaas Cobelens en Antonetta Maria van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Valk (geboren in 1906), een kind van Hubertus Henricus Valk en Sophia Hubertina Jeurissen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Johannes Fredericus Cobelens (geboren in 1907), een kind van Nicolaas Cobelens en Antonetta Maria van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hubertus Valk (geboren in 1915), een kind van Hubertus Henricus Valk en Sophia Hubertina Jeurissen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.