Stamboom Vos, (Elbert), Blaricum » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 50:

Geertruij de Groot is geboren op 27 maart 1846 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Hillegonda Stigtenaar is overleden op 10 mei 1848 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Overlijden Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Jan Tiggelaar is overleden op 30 januari 1851 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Overlijden Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Jan Meijer en Christina Baars zijn getrouwd op 19 november 1852 in Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Huwelijken Kockengen.

Bekijk suggestie

Cornelis Hillenbrink is geboren op 26 juli 1853 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Anthonius Spruijt is geboren op 5 september 1854 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Hendrik Jansz van Ingen is overleden op 20 november 1854 te Oudhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Oudhuizen » Burgerlijke Stand Overlijden Oudhuizen.

Bekijk suggestie

Hendricus Meijer is geboren op 12 juni 1860 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Tijmen Willemsz Vos en Geertrui Tiggelaar zijn getrouwd op 3 september 1868 in Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Huwelijken Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Jacoba Schouw is geboren op 11 december 1872 te Nigtevecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Nigtevecht » Burgerlijke Stand Geboorten Nigtevecht.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.