Stamboom Dutscher » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 31:

Johanna Geeven is overleden op 5 juni 1895 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Leonardus Antonius Maria van der Spek is geboren op 17 december 1895 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Ceelen is overleden op 19 maart 1898 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Bekx is geboren op 20 november 1899 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Huberta Sleegers (Slegers) is overleden op 9 juli 1902 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Welten is overleden op 2 oktober 1903 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Stephanie Maria Mechtilda Raymakers is overleden op 4 juni 1926 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van der Spek is overleden op 3 augustus 1928 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Brigitta Maria Deen is overleden op 9 februari 1934 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Maria Bekx is overleden op 24 mei 1940 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.