Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 93:

Joan van FOREEST is geboren op 5 juni 1733 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Agatha van FOREEST is geboren op 11 juni 1733 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Walraven Danielsz van BREDERODE is geboren op 15 januari 1736 te Sijbekarspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Sijbekarspel » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Meynard MERENS is geboren op 17 september 1736 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Eva van AKERLAKEN is overleden op 6 december 1736 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje Jooste HOUTLOSSER is geboren op 26 maart 1741 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Jansdr. Hellingwerf is geboren op 7 februari 1745 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik Lammertz en Gijsbertha DAVIDSON zijn getrouwd op 24 augustus 1749 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik Lammertz en Gijsbertha DAVIDSON zijn getrouwd op 24 augustus 1749 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Jan Albertsz van LOOSEN en Grietje Pieters de WIT zijn getrouwd op 23 november 1749 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.