Stamboom du Pont » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 203:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Maria Boshart (1877-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Maria Boshart.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Hubertina van den Booren (1877-1956) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Hubertina van den Booren.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Dekkers (1877-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Dekkers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Antonia Bechtold (1878-1939) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Antonia Bechtold.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Gerardu (1878-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Gerardu.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Gerardu (1878-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Gerardu.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje de Valk (1879-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje de Valk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Maria Verhoeven (1879-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Maria Verhoeven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Nicolaas van Rossum (1880-1946) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Nicolaas van Rossum.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Josephus Antonius Persoon (1880-1952) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Josephus Antonius Persoon.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.