Stamboom Driessens Zandvliet » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.130:

Maria Tollenaer Hermans is geboren op 4 april 1669 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Petrus Bax is geboren op 6 december 1669 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Anthonius Cornelius Matthijssen is geboren op 8 maart 1673 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Jacoba Sibs is geboren op 26 december 1675 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Maria Bax is geboren op 14 februari 1680 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Geertsen Bax is geboren op 12 december 1684 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Maria Matthijsen Mous is geboren op 4 oktober 1686 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Margaretha Wilhemina De Graeff is geboren op 17 juli 1688 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Petronilla Jacobs Meesters is geboren op 31 december 1688 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Arnold Peter Jan Saegers is geboren op 7 februari 1692 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.