Stamboom Douma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 50:

Albertus Prins is geboren op 6 juni 1870 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Koop Martins Baas en Geesien Blaauw zijn getrouwd op 27 mei 1871 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Martens BAAS en Jantje DOKTER zijn getrouwd op 7 april 1874 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johann Theodor Wübbels en Anna Margaretha Heijne zijn getrouwd op 7 mei 1874 in Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wiebe PLENTER is geboren op 25 februari 1875 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik WILBERS en Grietje Kleinman zijn getrouwd op 24 april 1880 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Smit en Janna van Oosten zijn getrouwd op 3 februari 1886 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klazina VAN VEEN is geboren op 10 november 1890 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johan - Jan Rolfes en Anna Catharina Bos zijn getrouwd op 4 maart 1892 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Anthonius Bernardus Lippold en Anna Maria Ameln zijn getrouwd op 19 november 1895 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.