Stamboom Dijst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 28 van 28:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Tabak (1899-1980) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Tabak.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Tabak (1899-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Tabak.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christiaan de Vries (1905-1961) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christiaan de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Roos (1909-1959) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Roos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus Johannes Maria Adolfs (1913-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus Johannes Maria Adolfs.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Jacobus Dijst (1921-1999) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Jacobus Dijst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria Wortel (1924-2010) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria Wortel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Robert Paul Dijst (1943-1999) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Robert Paul Dijst.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.