Stamboom Dierickx-Dumont » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 90 van 102:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Catharina Stoffelen (geboren in 1885), een kind van Simon Stoffelen en Catharina Gommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Catharina Stoffelen (geboren in 1885), een kind van Simon Stoffelen en Catharina Gommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Sprenkels (overleden in 1886), een kind van Jacobus Sprenkels en Catharina Bernards, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Sprenkels (overleden in 1886), een kind van Jacobus Sprenkels en Catharina Bernards, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Wouters (overleden in 1894), een kind van Pieter Wouters en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Wouters (overleden in 1894), een kind van Pieter Wouters en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Wouters (overleden in 1901), een kind van Pieter Wouters en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Wouters (overleden in 1901), een kind van Pieter Wouters en Johanna Damen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Sprenkels (overleden in 1904), een kind van Jacobus Sprenkels en Maria Catharina Sips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Sips (overleden in 1915), een kind van Arnoldus Christianus Sips en Cornelia Goorden, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joanna Sips

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.