Stamboom Den Nieuwenboer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 562:

Simon Jansse Vlaar en Grietje Koppedraijer zijn getrouwd op 14 september 1727 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Simons Vlaar is geboren op 7 december 1727 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelisz Koenis en Neeltje Albertdr Ooijevaar zijn getrouwd op 24 april 1729 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelisz Koenis en Neeltje Albertdr Ooijevaar zijn getrouwd op 24 april 1729 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Simons Vlaar is geboren op 31 augustus 1729 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Vlaar is geboren op 22 januari 1731 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Melis Vlaar is geboren op 22 januari 1731 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hilletje Simonsdr Vlaar is geboren op 3 februari 1731 te Nibbixwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nibbixwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antje Claasdr Timmerman is geboren op 16 november 1731 te Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Teunisdr Krijger is geboren op 7 december 1731 te Westwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Westwoud » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.