Stamboom Den Nieuwenboer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 191 - 199 van 199:

Regina Maria van Heumen is overleden op 25 november 1934 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Marinus van Heumen is overleden op 7 april 1942 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Tweeboom is overleden op 20 maart 1948 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannetje van Lith is overleden op 27 mei 1950 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonius Schoots is overleden op 8 februari 1951 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Theodora van den Berk is overleden op 10 november 1951 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Christiaan van Heumen is overleden op 12 januari 1953 te Maasdriel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Maasdriel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes de Weerd is overleden op 14 januari 1955 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marinus van Heumen is overleden op 6 december 1956 te Maasdriel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Maasdriel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.