Stamboom Den Nieuwenboer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 117:

Amalia Israel is overleden op 4 oktober 1845 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje jonas Graveur is overleden op 11 februari 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Mozes Waag is overleden op 28 juli 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Joseph Graveur is overleden op 27 oktober 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henderina Waag is geboren op 10 februari 1848 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Anker en Grietje Boer zijn getrouwd op 12 februari 1849 in Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Leendert Boon en Adriana Boer zijn getrouwd op 25 april 1851 in Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Benjamin Hartog Israel en Hendeltje Broekema zijn getrouwd op 22 juni 1851 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Everhard Johan van Lidth de Jeude en Anna Vos zijn getrouwd op 21 november 1851 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Loijens is geboren op 3 oktober 1853 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.