Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 23.362:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Salomon Verhaer (geboren in 1625), een kind van Jan Heyndricsz. Verhaer en Maertgen Reijersdr. van der Slacht, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakomijntge de Roo (geboren in 1627), een kind van Roelant de Roo en Ariaentge Groenevelt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eva van der Meer (geboren in 1628), een kind van Pauwels Bartholomeus van der Meer en Janneken Ariens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claesgen van Santen (geboren in 1631), een kind van Pieter Jansz. van Santen en Annetgen Jansdr. van der Eijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaen van der Hoeff (geboren in 1631), een kind van Willem van der Hoeff en Magdalena Lucas van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hugo van der Hoeff (geboren in 1633), een kind van Willem van der Hoeff en Magdalena Lucas van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Emmerensgen van Santen (geboren in 1635), een kind van Pieter Jansz. van Santen en Annetgen Jansdr. van der Eijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van der Hoeff (geboren in 1635), een kind van Willem van der Hoeff en Magdalena Lucas van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marij de Roo (geboren in 1636), een kind van Roelant de Roo en Trijntgen Dirckxdr., bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Suijlen (geboren in 1637), een kind van Dirck van Suijlen en Grietge Arijens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.