Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 32:

Gerarda van der Boon is geboren op 4 mei 1879 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Wilhelm van der Mark is geboren op 1 september 1880 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Wilhelm van der Mark is overleden op 1 maart 1881 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Albertus Frederik Johan van der Mark is geboren op 17 augustus 1882 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Philippus Le Clerq en Simonia van der Mark zijn getrouwd op 4 juni 1886 in Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacoba Adamsdr Muller is geboren op 12 oktober 1887 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacoba Adamsdr Muller is overleden op 13 oktober 1887 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Grietje van der Mark is geboren op 29 september 1888 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Leendert van der Mark is geboren op 21 augustus 1892 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Geertje van der Mark is geboren op 20 januari 1898 te Lisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lisse » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.