Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 25 van 25:

Cornelis Jacobsz. van der Helm is overleden op 3 mei 1925 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hubertus Vincentius de Mooij is overleden op 20 augustus 1928 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Janna Hermina Hendriksdr Asselman is overleden op 3 februari 1932 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Frederik Garritsz. van Ark is overleden op 22 april 1938 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Willem Jansz. Bruggers is overleden op 14 juni 1946 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.