Stamboom Den Elzen - Bollenstreek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 168:

Leendert Leeflang is geboren op 29 januari 1817 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Trijntje den Bruijnen is overleden op 6 april 1817 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Jan van Zwieten is overleden op 27 oktober 1817 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Mattheus Mayenburg is overleden op 20 juli 1818 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Suzanna Krook is overleden op 14 januari 1819 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Cornelis Leeflang is geboren op 9 juli 1819 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Cornelis Leeflang is overleden op 23 oktober 1819 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Marritje van Vliet is overleden op 8 april 1820 te Oudhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Oudhuizen » Burgerlijke Stand Overlijden Oudhuizen.

Bekijk suggestie

Maria Leeflang is geboren op 5 augustus 1820 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Franciscus Gerardus Kaatee en Maria van der Vaart zijn getrouwd op 22 mei 1821 in Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Huwelijken Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.