Stamboom Den Elzen - Bollenstreek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 366:

Engelberta Rutten is overleden op 7 mei 1815 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Verzijden is geboren op 9 juni 1815 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Ruijgrok en Gijsberta van der Post zijn getrouwd op 24 februari 1816 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Kramer en Marijtje van Tol zijn getrouwd op 10 mei 1816 in Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter van Es en Pieterje Zon zijn getrouwd op 24 november 1816 in Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Ouwersloot is geboren op 2 februari 1817 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maarten den Elsen is overleden op 4 juli 1817 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henricus van der Bol en Jacoba Koppert zijn getrouwd op 18 april 1818 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter van den Bosch en Johanna Rutten zijn getrouwd op 26 april 1818 in Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elizabeth van Es is geboren op 3 januari 1819 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.