Stamboom Den Elzen - Bollenstreek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 267.731 - 267.740 van 268.562:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Henricus van der Stok (overleden in 1957), een kind van Johan Paul van der Stok en Johanna de Vos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Franciscus Jozef van Es (overleden in 1957), een kind van Willem van Es en Alida Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Rijn is overleden op 2 januari 1957 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albertus Anthonius Terbach is overleden op 13 januari 1957 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Franciscus de Kort is overleden op 21 januari 1957 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Nicolaas den Hollander is overleden op 24 januari 1957 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob van den Berghe is overleden op 27 januari 1957 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Damen is overleden op 4 februari 1957 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Huug Bekker is overleden op 5 februari 1957 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Hillegonda Maria Engelina Meijer is overleden op 6 februari 1957 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.