Stamboom Wim en Annelies de Leede » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 101:

Albertus Evers is overleden op 27 april 1857 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerard Spaaij is geboren op 1 juni 1858 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham Godschalk is geboren op 25 februari 1859 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berendina Waanders is overleden op 2 april 1860 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Teesink en Anna Maria Sophia Schreiber zijn getrouwd op 7 maart 1865 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Andries Evers en Hermina Arends zijn getrouwd op 25 mei 1866 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertus Gerrit Evers is geboren op 6 maart 1867 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerritje Nijhuis is geboren op 5 juni 1867 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Twente is overleden op 1 november 1869 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johan Gerhard Nijenhuis is overleden op 3 augustus 1872 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.