Stamboom De Kok-van de Wetering » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 18 van 18:

Jacob Leijssenaar en Petronella Harks zijn getrouwd op 26 oktober 1928 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend van de Wetering en Antje Geertruida Bust zijn getrouwd op 16 mei 1930 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend van de Wetering is overleden op 13 maart 1935 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermina Gerhardina Hanouw is overleden op 12 december 1935 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Evert Waterkamp is overleden op 26 januari 1937 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henriette Christina Francesca Grijseels is overleden op 7 februari 1940 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Catharina Lucas is overleden op 6 december 1942 te Best. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Best » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kind Waterkamp is overleden op 29 januari 1949 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.