De temperatuur op 26 mei 1911 lag tussen 10,9 °C en 22,0 °C en was gemiddeld 16,8 °C. Er was 4,1 uur zonneschijn (25%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
15 maart » Oprichting van de Oostenrijkse voetbalclub FK Austria Wien.
22 mei » In de Duitse havenstad Kiel loopt de Kaiser van stapel, het eerste turbine-lijnschip ter wereld.
31 mei » De Britse fysicus Ernest Rutherford presenteert een nieuw atoommodel.
29 september » Begin van de Italiaans-Turkse Oorlog.
29 oktober » Luxemburg speelt de eerste voetbalinterland uit zijn geschiedenis en verliest met 4-1 van Frankrijk.
27 november » Paus Pius X creëert 19 nieuwe kardinalen, onder wie de Nederlandse Redemptorist pater Willem Marinus van Rossum.
Trouwdag 11 november 1935
De temperatuur op 11 november 1935 lag tussen 4,0 °C en 11,7 °C en was gemiddeld 8,0 °C. Er was 0,1 mm neerslag. Er was 0,4 uur zonneschijn (4%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Rik de Jaegher, "Stamboom families De Jaegher, Claeys, Van den Meersche en Van Londersele", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jaegher/I7599.php : benaderd 11 mei 2025), "Barbara Marcellina van Eeckhoudt (1911-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.