Stamboom De Haan » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 457:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Otten Jans Schonewille (geboren in 1778), een kind van Jan Jans Schonewille en Maria Jans Otten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmanna Jans Schonewille (geboren in 1780), een kind van Jan Jans Schonewille en Maria Jans Otten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendr... Jans Schonewille (geboren in 1783), een kind van Jan Jans Schonewille en Maria Jans Otten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendr... Jans Schonewille (geboren in 1785), een kind van Jan Jans Schonewille en Maria Jans Otten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heijltje Jans Schonewille (geboren in 1787), een kind van Jan Jans Schonewille en Maria Jans Otten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annichje Jans Jans Strijker (geboren in 1803), een kind van Jan Peter Strijker en Pietertje Alberts Klinkien, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Strijker (geboren in 1811), een kind van Jan Peter Strijker en Pietertje Alberts Klinkien, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjeerd Pieters (overleden in 1811), een kind van Pieter Tjeerds en Bintje Wopkes, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Ebeltje Pieters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltjen Schonewille (geboren in 1811), een kind van Harm Jans Schonewille en Annegien Jans Tjakken Vierkant, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annegien Veldman (overleden in 1812), een kind van Hendrik Andries Lunenborg Veldman en Hendrikjen Jans Vos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.