Stamboom De Greef-Manders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 151 - 160 van 160:

Johannes de Greef en Josephina Janssen zijn getrouwd op 14 mei 1916 in Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus van den Hurk is overleden op 17 juli 1916 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Karel de Greef is overleden op 28 juli 1916 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Laurens van der Vleuten is overleden op 6 februari 1922 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius De Greef en Laurentia Leonarda van der Vleuten zijn getrouwd op 24 januari 1924 in Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius Verdijsseldonk is overleden op 30 januari 1932 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ardina van der Heijden is overleden op 22 april 1939 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonie De Greef is overleden op 10 augustus 1944 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Manders is overleden op 16 juni 1948 te Valkenswaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Valkenswaard » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Oda van der Vleuten is overleden op 5 juli 1950 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.