Stamboom De Duffelt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 12.733:

Johann Diedrich Kroesen is geboren op 8 juni 1811 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Theodorus Kok is geboren op 10 juni 1811 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerhardus Rasing is geboren op 19 juni 1811 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Kornegoor is geboren op 27 juni 1811 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Joanna Meuleman is geboren op 10 juli 1811 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gertruda Klaasen is geboren op 14 juli 1811 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hermanus Kok is geboren op 7 augustus 1811 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik Egging en Margaretha Boerboom zijn getrouwd op 8 augustus 1811 in Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Bernardus Siemes is geboren op 21 augustus 1811 te 's-Heerenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » 's-Heerenberg » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Bolwierder is geboren op 22 augustus 1811 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.