Stamboom de Crom » Afstammelingen van Jan Daniels DE CROMME VAN STRATEN

Generatie 3 (vervolg)

18.

Margriet Jan Roefs van der Ameijden, dochter van Jan Rolof Dirck van der Ameijden en Margriet Die Cromme, is geboren 1424 in Oirschot, Hertogdom Brabant. Margriet Jan Roefs is overleden 1480 in Oirschot, Hertogdom Brabant.

19.

Rolof Jan Rolof van der Ameijden, zoon van Jan Rolof Dirck van der Ameijden en Margriet Die Cromme, is geboren 1425 in Oirschot, Hertogdom Brabant. Rolof Jan Rolof is overleden 1485 in Oirschot, Hertogdom Brabant.

20.

Katalijn Jan Rolof van der Ameijden, dochter van Jan Rolof Dirck van der Ameijden en Margriet Die Cromme, is geboren 1426 in Oirschot, Hertogdom Brabant. Katalijn Jan Rolof is overleden 1485 in Oirschot, Hertogdom Brabant.

21.

Marie Jan Roefs van der Ameijden, dochter van Jan Rolof Dirck van der Ameijden en Margriet Die Cromme, is geboren 1428 in Oirschot, Hertogdom Brabant. Marie Jan Roefs is overleden 1500 in Oirschot, Hertogdom Brabant.

22.

Liesbeth Daniel Crommen, dochter van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1405 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Liesbeth Daniel is overleden 1475 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

23.

Hr. Willem Daniel Crommen, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1407 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Hr. Willem Daniel is overleden 1460 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

24.

Henrick Daniel Crommen, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1410 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Henrick Daniel is overleden 1470 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

25.

Mechteld Daniel Crommen, dochter van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1412 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Zij is getrouwd in Oirschot (Noord-Brabant) met Heijmerick Otten van den Gasthuijs. Mechteld Daniel is overleden 1470 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

26.

Thomas Daniel Crommen, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren rond 1415 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd met Kathelijn Daniel Henrix, dochter van Henrick Daniels Danielsz die Cromme en Lijsbeth Jan Meeusd Bruijstens van Heerbeke. Zij is geboren rond 1420. Kathelijn Daniel is overleden rond 1470.

Zij kregen 7 kinderen:

Thomas Daniel is overleden rond 1480 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

27.

Heijlwich Daniel Crommen, dochter van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1418 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Zij is getrouwd in Oirschot (Noord-Brabant) met Willem Dircks van der Rijt.

Zij kregen 3 kinderen:

Heijlwich Daniel is overleden 1465 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

28.

Daniel Daniel Crommen, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1420 in Oirschot, Hertogdom Brabant. Daniel Daniel is overleden 1471 in Oirschot, Hertogdom Brabant.

29.

Dirck Bartholomeus DE CROMMEN, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren rond 1422 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd rond 1454 in Oirschot-Hertogdom Brabant met Agnese Andries Claesd Die MOLNER (die MOELNER, die MOLNEER), dochter van Andries Claes Molners en . Zij is geboren rond 1430 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Agnese Andries Claesd is overleden rond 1500 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

Zij kregen 4 kinderen:

Dirck Bartholomeus is overleden rond 1485 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

30.

Bartholomeus de Crommen, zoon van Bartholomeus Jan Daniel DE CROMMEN en Heijlwich Goijert van de Meervenne, is geboren 1433 in Oirschot. Bartholomeus is overleden november 1497 in 's-Hertogenbosch en is begraven in St. Jan 's-Hertogenbosch.

Generatie 4

31.

Henrick Bruijstens, zoon van Bartholomeus Wouter Bruijstens van Heerbeeke en Margriet Willem van Hersel, is geboren 1445 in Oirschot. Henrick is overleden 1500 in Oirschot.

32.

Wouter Meeus Bruijstens van Heerbeke, zoon van Bartholomeus Wouter Bruijstens van Heerbeeke en Margriet Willem van Hersel, is geboren 1450 in Oirschot. Wouter Meeus is overleden 1510 in Oirschot.

33.

Bertelmeeus Bruijstens, zoon van Bartholomeus Wouter Bruijstens van Heerbeeke en Margriet Willem van Hersel, is geboren 1455 in Oirschot. Bertelmeeus is overleden 1500 in Oirschot.

34.

Beelen Willemsd Knapen Brouwers (die Brouwer), dochter van Willem Jansz CNAPEN (KNAEPEN, KNAPEN) en Lijsbeth Jans van der Ameijden, is geboren 1450 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland. Zij is getrouwd 1472 met Dirck Jans Corstiaen Corten, zoon van Jan Jan die Cort (Cortenzoen) en Kathalijn die Wilde. Hij is geboren 1450 in Oirschot, Noord Brabant, Nederland. Dirck Jans Corstiaen is overleden 1505 in Oirschot, Noord Brabant, Nederland.

Zij kregen 4 kinderen:

Beelen Willemsd is overleden 1520 in Oirschot, Noord-Brabant, Nederland.

35.

Jan Willemsz CNAPEN (KNAEPEN, KNAPEN), zoon van Willem Jansz CNAPEN (KNAEPEN, KNAPEN) en Lijsbeth Jans van der Ameijden. Jan Willemsz is overleden.

36.

Daniel Willemsz CNAPEN (KNAEPEN, KNAPEN), zoon van Willem Jansz CNAPEN (KNAEPEN, KNAPEN) en Lijsbeth Jans van der Ameijden. Daniel Willemsz is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom de Crom is opgesteld door .neem contact op