Stamboom Dammis Kruik van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 1.736:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Noordzij (overleden in 1818), een kind van Jacob Maartensz Noordzij en Cornelia Willemsdr Calis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia de Knegt (overleden in 1819), een kind van Kornelis de Knegt en Jaapje Tuinder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Pothof (overleden in 1819), een kind van Jan Pothof en Doortje Manintveld, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Pothof

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Pothof (overleden in 1819), een kind van Jan Pothof en Doortje Manintveld, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Pothof

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham van Hulst (overleden in 1819), een kind van Willem van Hulst en Cornelia Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Noordzij (geboren in 1819), een kind van Jacob Maartensz Noordzij en Cornelia Willemsdr Calis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Roscam (overleden in 1820), een kind van Barent Roskam en Cornelia van der Slot, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Stijntje Roskam

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Klaasje 't Hart (geboren in 1821), een kind van Bastiaan Pietersz 't Hart en Trijntje Maartensdr Noordzij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Vermaat (overleden in 1821), een kind van Ijzaac Vermaat en Annetje Elderkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij van Hulst (overleden in 1821), een kind van Willem van Hulst en Cornelia Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.