Stamboom Dammis Kruik van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.736:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Kok (geboren in 1765), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Kok (geboren in 1767), een kind van Pieter Aarts Kok en Neeltje Ariensdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maertje van 't Hoff (geboren in 1771), een kind van Klaes Lucasse van 't Hoff en Heijndrikje 't Hart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maertje van 't Hoff (geboren in 1774), een kind van Klaes Lucasse van 't Hoff en Heijndrikje 't Hart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verschoor (geboren in 1775), een kind van Arij Ariens Verschoor en Ariaentje Pieterse Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van 't Hoff (geboren in 1775), een kind van Klaes Lucasse van 't Hoff en Heijndrikje 't Hart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Vrijland (geboren in 1783), een kind van Jan Leendertse Vrijland en Jannetje Cornelisdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Vrijland (geboren in 1785), een kind van Jan Leendertse Vrijland en Jannetje Cornelisdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Noordzij (geboren in 1786), een kind van Maarten Jacobusz Noordzij en Pietertje Leendertsdr Koppenol, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Vrijland (geboren in 1786), een kind van Jan Leendertse Vrijland en Jannetje Cornelisdr Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.