Stamboom Dammis Kruik van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.721 - 1.730 van 1.736:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geeske de Jong (overleden in 1964), een kind van Jan Durks de Jong en Trijntje Sjoukes Schiere, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aafke de Jong

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Mom (overleden in 1964), een kind van Cornelis Mom en Annetje Goedendorp, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Mom

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Marinus de Pijper (overleden in 1964), een kind van Hendrik de Pijper en Maartje Helena van der Sluijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Buuren (overleden in 1964), een kind van Jan van Buuren en Geertrui Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henri Smit (overleden in 1964), een kind van Henri Smit en Elizabeth van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Smit (overleden in 1964), een kind van Henri Smit en Elizabeth van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kruik (overleden in 1964), een kind van Huibregt Kruik en Johanna van der Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Huibregt Kruik

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Mol (overleden in 1964), een kind van Johannes Mol en Anna Willmes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis Huijsman (overleden in 1964), een kind van Pieter Huijsman en Elisabeth Kloppert, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Bastiaan Voswinkel (overleden in 1964), een kind van Pieter Jansen Voswinkel en Pieternella van Holst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.