Stamboom Familie Croon uit Rozendaal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.108:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Markus Hendriks Hamminga (geboren in 1807), een kind van Hendrik Jans Hamminga en Jantje Jans Schuiling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Arnoud Pieter Dijxhoorn (geboren in 1810), een kind van Pieter Arnout Dijxhoorn en Antonia de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus van Swijndregt (geboren in 1810), een kind van Francois Montauban van Swijndregt en Margaretha Wilhelmina Brodier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hinderkien Hendriks (geboren in 1810), een kind van Hindrik Hendrik Geerts en Jantien Jans Reinders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem (geboren in 1810), een kind van Willem Wilhelmus Arnoldus Sesselaar en Okkien Beerta, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Egbert de Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Doortje Visee (geboren in 1810), een kind van Krijn Visee en Maria Visee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Pieter Dijxhoorn (geboren in 1811), een kind van Pieter Arnout Dijxhoorn en Antonia de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrik van der Peet (overleden in 1811), een kind van Jacob van der Peet en Marijtje Frederiksd Hendrica Sinnige, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Harms Weerman (geboren in 1811), een kind van Harm Weerman en Aaltien Jans Brinks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Veth (overleden in 1813), een kind van Huibert Veth en Cornelia Johanna Pickee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.