Stamboom Cramer en van Bosse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 72:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aemilius Willem Begemann (geboren in 1812), een kind van Simon Hendrich Anton Begemann en Lutgera Waten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Rueb (geboren in 1816), een kind van Christoffel Rueb en Petronella van Heukelom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Rueb

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Rueb (overleden in 1821), een kind van Christoffel Rueb en Petronella van Heukelom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Rueb

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jacob Wolterbeek (geboren in 1827), een kind van Hendrik Johannes Wolterbeek en Christina de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Adolf Begemann (overleden in 1833), een kind van Simon Hendrich Anton Begemann en Lutgera Waten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Jacob Pfister (geboren in 1833), een kind van Jan Jacob de Wetstein Pfister en Rudolphina Gosuina Alida Ketjen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Aritius Baart de la Faille (geboren in 1834), een kind van Petrus Baart de la Faille en Sophia Wilhelmina Fredzess, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Aritius Baart de la Faille (overleden in 1834), een kind van Petrus Baart de la Faille en Sophia Wilhelmina Fredzess, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Herman Julius Baart de la Faille (geboren in 1836), een kind van Petrus Baart de la Faille en Sophia Wilhelmina Fredzess, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Coenraad Pfister (geboren in 1838), een kind van Jan Jacob de Wetstein Pfister en Rudolphina Gosuina Alida Ketjen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.