Stamboom Corbey » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 562:

Reijer van Ginkel is geboren op 31 oktober 1813 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik de Weert en Maatje van Soest zijn getrouwd op 26 november 1813 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Schras is overleden op 6 februari 1814 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Lockhorst is overleden op 11 maart 1814 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikje Methorst is overleden op 10 mei 1814 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Hienekamp en Rijkje Bloemheuvel zijn getrouwd op 23 november 1814 in Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Everts van ter Burgh is overleden op 1 december 1814 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aalbert van Meerveld is geboren op 17 februari 1815 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem van de Wetering en Jannigje van Domselaar zijn getrouwd op 27 maart 1815 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Evert Methorst is overleden op 15 augustus 1815 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.