Stamboom Chodzynski » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 117:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tjibbe Heidinga (1885-1970) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tjibbe Heidinga.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Adriaantje den Boer (1887-1961) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Adriaantje den Boer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikje Boonstra (1887-1967) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikje Boonstra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik de Meer (1887-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik de Meer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sjoukje Zijlstra (1888-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sjoukje Zijlstra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana den Boer (1888-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana den Boer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anthonia Alida Fillekes (1889-1909) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anthonia Alida Fillekes.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriaantje van der Waal (1890-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriaantje van der Waal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lukas Rengers (1890-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lukas Rengers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk den Boer (1892-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk den Boer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.