Stamboom Hans Castel en Margaret Holmes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 24:

Adriana Johanna Cornelia Maria Verschuren is geboren op 19 november 1896 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Langbroek is geboren op 12 april 1908 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Langbroek is geboren op 12 april 1908 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteregister 1907-1908.

Bekijk suggestie

Carolus Ludovicus (Louis) Ots is geboren op 28 november 1915 te Putte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Putte » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Jan Harthoorn is overleden op 6 oktober 1933 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Bimmel is overleden op 4 mei 1937 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Boven is overleden op 25 februari 1938 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria van den Broeke is overleden op 9 juni 1942 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Castel is overleden op 10 november 1943 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Leintje Moens is overleden op 18 december 1944 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.