Stamboom Brosse: van de Elzas naar Holland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 15 van 15:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius Brosse (overleden in 1937), een kind van Johannes Antonius Wilhelmus Brosse en Anna Apolonia Sino, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eva Johanna Albers (overleden in 1942), een kind van Stephanus Albers en Maria Antonisse, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Albers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Albers (overleden in 1943), een kind van Stephanus Albers en Maria Antonisse, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Albers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Willem Veen (overleden in 1946), een kind van Geert Veen en Elzien Soesbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Theodorus Johannes Sino (overleden in 1964), een kind van Antoine Sino en Anna Katharina van der Laar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.