Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 15 van 15:

Egbert Bruggers en Hendrica Antvelink zijn getrouwd op 8 oktober 1875 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendrik Johannes Leeflang en Willemina Harmsen zijn getrouwd op 1 augustus 1922 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerardina Johanna den Dubbelden is overleden op 18 juli 1925 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Egbert Bruggers is overleden op 12 februari 1931 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Willemina Hendrika Leeflang is overleden op 2 juni 1932 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.