Stamboom Kap - Bouweriks (Bourik) - Neervoort - Frenk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 31:

Simon Abraham Heide en Eva Mordegai de Vries zijn getrouwd op 21 juni 1833 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Matthijs van Eldik is geboren op 21 maart 1840 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hanna Heide is geboren op 10 november 1841 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Cornelis van Wachem en Christina Ludovica Veldhorst zijn getrouwd op 10 januari 1844 in Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hermanus Kooke en Hendrika Johanna Fallaux zijn getrouwd op 11 februari 1847 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Louiza Peters is geboren op 22 januari 1861 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina van der Mark is overleden op 2 januari 1864 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petrus Hermanus Termeer is geboren op 6 december 1865 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bertha Jacoba Cornelia Jut is geboren op 31 augustus 1868 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas de Vroede is geboren op 10 januari 1869 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.